De workshop ruimte bij Stationshal in Waalwijk wordt verder aangekleed

De laatste tijd bezig geweest om de workshop en reparatie ruimte verder in te richten met dank aan de verschillende sponsoren die ervoor gezorgd hebben dat er mooie treinspullen staan zodat we straks in het najaar kunnen beginnen met het organiseren van workshops.

Daarnaast hebben we geinvesteerd in een verlichte loep, nieuwe soldeerbout voor het superfijne werk en een grotere tafel voor onze treinendoktors, zodat deze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren (mits ze hun spullen vinden). Daarnaast hebben we geprobeerd onze reserve onderdelen van de diverse leveranciers beter te ordenen, want dat zijn er ondertussen wel heel veel geworden.

De treinkaart van Nederland hebben we ook opgehangen zodat iedereen de weg weer kan vinden, nu nog het halve zolenlijntje weer openen om in Waalwijk te komen, gelukkig hebben we al een Stationshal.

Workshop ruimte bij de Stationshal in Waalwijk

Workshop ruimte
met een knipoog naar de geschiedenis van deze plek, gelukkig kunnen we de route via de treinkaart uitstippelen
Workshop ruimte
lekker zitten in de comfortable 1e klas stoelen