fbpx
In the end we only regret the chances we didn’t take
Marcel Veldhuizen – Eigenaar Makina Modelbouw

Hoe Modelbouw mijn leven veranderde

Een nieuwe naam op een vertrouwd adres, sinds 1 juli 2021 ben ik op de oude plek van WSUM modeltreinen gestart met mijn eigen Modelbouw Winkel – Makina (www.makina-modelbouw.com). Mijn naam is Marcel Veldhuizen en naar jaren internationaal gewerkt te hebben voor een software bedrijf, heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Sinds mijn kindertijd ben ik al gefascineerd door treinen en door het te combineren met digitale techniek maakt het helemaal compleet. Daarnaast ben ik fervent triathleet en ga ik nog steeds graag op reis en ontdek ik graag steeds nieuwe dingen.

Door de covid situatie heb ik me gerealiseerd dat ik mijn droom moet waar maken en gewoon in het diepe moet springen (net zoals triathlon is het een kwestie van toewijding, training en uithoudingsvermogen). Ik zie je daarom graag in Laageinde 93A (je moet nog steeds even zoeken tussen de huizen maar ben bezig om een en ander duidelijker aan te geven) 5142 EG Waalwijk.

Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch gewoon bereiken onder +31 (0)416 333 118

En mailen kan natuurlijk ook: info@makina-modelbouw.com

KvK nr: 83157220 BTW Nr. NL003793411B76

%d bloggers liken dit: