Piko “watersnoodramp 2021”

In de eerdere blog had ik al het verzoek om het geweldige Piko initiatief te ondersteunen. Om eventuele misverstanden te vermijden hier nog even ter verduidelijking (het ondersteund zowel de Nederlandse als de Duitse slachtoffers).

Het nieuws over de zware wateroverlast in onze provincie Limburg bereikte ons met veel medeleven. De overstromingen hebben onvoorstelbare schade aangericht en hebben vele inwoners en ondernemers in Zuid Nederland zwaar getroffen. Wij bij Scaletrading zijn diep getroffen en willen graag een bijdrage leveren.

Steun ons alstublieft in het helpen van mensen in grote nood en koop de PIKO “Watersnoodramp” H0 wagen # 72217.

Voor ieder door een Nederlandse dealer gekocht exemplaar van deze bijzondere wagen doneert Scaletrading een bedrag € 10,00 aan Giro 777 voor de Nederlandse slachtoffers van de wateroverlast.

U steunt met de aanschaf van deze wagen zowel de Nederlandse als de Duitse slachtoffers van de watersnoodramp, want PIKO zelf doneert de totale omzet van deze wagen aan de Duitse slachtoffers van de watersnoodramp.