Geweldige 1e Weatheren Workshop bij Makina Modelbouw

Weatheren Workshop met Hans Louvet [4 maart]

Afgelopen zaterdag, 4 Maart, hebben we onze eerste Weathering workshop onder leiding van Hans Louvet gehouden bij Makina Modelbouw. De cursisten konden in de ochtend kennismaken met de airbrush. Na een goede lunch waarbij de inwendige mens weer werkt gesterkt, werden de penselen ter hand genomen. Zodoende konden ze met de verschillende verven, hun wagons en huisje te verouderen.

De een was wat sneller klaar dan de andere, maar dat had meer te maken met de N schaal ipv de HO schaal waarmee de meeste werkten 😊. Het was een gezellige groep die hun ervaringen openlijk deelden en met een gezonde dosis humor weer veel geleerd hebben.

Gezien de vraag naar een vervolg cursus (6 mei a.s.) was het zeker een succes te noemen. Iedereen bedankt en hopelijk tot 6 mei (je kunt je via de webshop inschrijven, maar haast je want plaatsen zijn beperkt)