Grote opruiming……

Denkelijk niet meteen wat je zou hopen (gaat vast en zeker een keertje komen), maar we zijn ondertussen druk bezig om in de toekomstige winkel eea op te ruimen zodat we straks de (alle) spulletjes die we hebben better tot hun recht kunnen laten komen. De oude drukkerij is al flink onder handen genomen en nu is het wachten tot de zware Heidelberg drukpers (die weegt een dikke 2.5 ton) opgehaald gaat worden. Dan kunnen we weer verder in dit gedeelte.

Het is straks de bedoeling dat deze ruimte voor workshops en ervaringen uitwisselen gebruikt gaat worden, de treinstoelen die we er neer gaan zetten (oude 1e klas stoelen) zijn reeds binnengekomen.Daarnaast zijn we ook bezig in de “Stationshal” die uiteindelijk de “nieuwe” winkel moet gaan worden,. De planning is dat we eea voor het eind van het jaar rond gaan krijgen. Tot die tijd blijven we maandag en dinsdag dicht zodat we hier ook de nodige tijd aan kunnen besteden, met het oogmerk dat we straks als het klaar is, van maandag tot zaterdag open gaan. Ik zal de komende tijd jullie hiervan verder op de hoogte houden.