BTW regels en webshop – verwarring

hou er rekening mee dat er nieuwe btw-regels in de EU vanaf 1 juli 2021 zijn, (als je geen land hebt aangegeven staan de prijzen exclusief BTW, dus houd hier rekening mee want je ziet andere bedragen als je gaat afrekenen, want dan is het inclusief BTW)!!

Vanaf 1 juli 2021 moeten winkeliers in de EU de btw van EU-eindklanten afdragen aan de respectieve EU-lidstaten, afhankelijk van de btw-tarieven van het respectieve land van levering.
* Vanaf deze datum zullen de in de winkel weergegeven prijzen afhankelijk zijn van het geselecteerde leveringsland en kunnen ze dus nog veranderen in het winkelmandje, afhankelijk van de landselectie die u hebt gemaakt.
* Uw landselectie wordt opgeslagen in cookies op uw computer. Indien u cookies weigert, kan deze functie worden belemmerd.