Werk aan de winkel

Nu zul je wel denken wat gebeurd er nou……… deze week begonnen om de binnenplaats op te ruimen. Dit is nodig voordat we aan het echte grote werk gaan beginnen. Zoals met alles val je van de ene verbazing in de andere. Zo heb ik stappels dakpannen gevonden en stoeptegels, verschillende glasplaten die soms al kapot waren, en heel veel houtdelen die eigenlijk meer compost dan hout zijn……. dus vanaf donderdag kunnen we de container gaan vullen (zal er denkelijk wel meer dan eentje worden).

Daarnaast hebben we, achterin de winkel, nieuwe schappen gebouwd zodat we de wagons beter zichtbaar kunnen uitstallen. De dressoir met de glazen opbouw is nu helemaal vrij zodat je kunt zien wat er eigenlijk in ligt. Kleine dingetjes die het hopelijk makkelijker maken om te vinden wat je zocht.

Daarnaast is er deze week enkele nieuwe spullen van Artitec binnengekomen, waaronder de Ongevallenwagen NS 505-3 Bruin van het depot Eindhoven. een echte aanrader. De oranje Citroen (387.438) en Tweelingbrievenbussen in rood-grijs (387.459)

Artitec 20.249.03 Ongevallen wagen Depot Eindhoven