Opruimen en nog wat meer opruimen

Druk bezig geweest om de binnenplaats zo goed als mogelijk leeg te maken, Duidelijk dat de afgelopen jaren de bladeren van de diverse bomen een uitstekende compost hebben opgeleverd………. Maar het resultaat is geweldig, de rest gaan we in een later stadium ook nog afbreken en de vloer moet opnieuw gelegd worden, maar dan moet de notenboom eerst stevig gesnoeid gaan worden.

Daarnaast hebben we overal de klimop opgeruimd (voor en achter) wat meteen een heel ander zicht geeft bij de ingang, zullen er straks ook nog wat treinspullen bijzetten dan wordt het allemaal wat zichtbaarder.

En als laatste deze week worden verschillende nieuwe leveringen verwacht, dus nu maar hopen dat DPD, DHL, Fedex of wie dan ook de spulletjes snel levert, want ook binnen in de winkel eea opgeruimd. En ondertussen kreeg ik een foto van een geweldige locomotief uit Tuln an der Donau uit Oostenrijk die ik jullie niet wil onthouden. Hopelijk zal een van de leveranciers de loc met zo’n opdruk nog een keertje in N, HO of 1 schaal uitbrengen