Geplaatst op 1 reactie

Dak op ……. Dak af ….. en Herhaal

Deze week heel veel werk op en rond het dak gedaan (meteen genieten van het zonnetje, soms zelfs een beetje teveel). Het begint vanaf de auto snelweg op kasteel Makina Modelbouw te lijken, we missen alleen nog de uitkijktorens, dus wie weet.

Kasteel Makina Modelbouw

Maar het meest zichtbare was dat de gaten in de muren van de stationshal nu allemaal gedicht zijn, het is echt ongelooflijk wat een verschil dat maakt. Hopelijk kunnen we van de week beginnen met het spuiten van het dak.

Gaten in de muur allemaal gedicht, wat een verschil

Daarnaast was het ook een goede aanloop in de winkel, en verschillende mooie nieuwe spullen binnengekomen, zoals de MHI loc BR 44.5 (dus als je deze besteld had kom hem snel ophalen)….. en een zeer fraaie ESU Reuschling loc en geweldige container wagons (allen nieuwigheden van de Herfst 2021).

1 gedachte over “Dak op ……. Dak af ….. en Herhaal

  1. Begint echt wat te worden Marcel, petje af voor diegene die hier super mee bezig zijn.

Geef een reactie Reactie annuleren