Geplaatst op 4 Reacties

Bladeren…….

De tijd van het jaar is weer aangebroken dat de blaadjes gaan vallen maar in ons geval was het de verf die aan het bladeren was. Er bleek stiekum een laagje verf onder de latex te zitten die er voor zorgde dat het begon af te bladeren. helaas betekend dit dat alles moet worden afgekrabt………een hels karwei die helaas de vooruitgang in de Stationshal behoorlijk beinvloed. Maar niet getreurd want we hebben professionele hulp van Alabastine gekregen (geweldige service van die mannen, echt top).

Daarnaast is het deze week een af en aanvoer van nieuwe spullen geweest (Piko, Marklin, Mazero, Faller, Kato…….) teveel om op te nomen.

4 gedachten over “Bladeren…….

  1. Ik maak er uit op dat het telefoontje naar Alabastine is gelukt. Top

    1. Ja dat is zeker gelukt en de mannen van Alabastine hebben een top service geleverd door langs te komen, de boel te analyzeren in het lab en een proef pakket op te sturen dat perfect werkte……Echt helemaal top

  2. Wordt een Wereldzaak met Voor Elk wat wils. Top de moeite waard. Wij waren er ook al. Ben & Hans uit Vlaardingen en Zoetermeer reisje meer dan waard want leuk ‘spul’ vergaard !! Niet alleen bladeren die vallen maar De Sint en Piet laten wij nooit vallen !!

  3. Mooi te lezen er zoveel mooie ontwikkeling is bij Makina modelbouw. Veel keus en vriendelijk personeel in de winkel.

Geef een reactie Reactie annuleren