Geplaatst op 2 Reacties

CORRECTIE

We zullen eerst moeten beginnen met een kleine correctie, het was niet Rob maar RON die lekker bezig was om de feestdagen inrichting in orde te maken …….. Sorry Rob en RON voor de verwisseling. Het is wel mooi geworden

Daarnaast zijn deze week ook de nodige pakketjes voor de liefe Sint opgehangen door Piet RON :-). En heel veel pakketjes met nieuwe modellen binnengekomen van Marklin, Roco, Fleischmann, Piko, Brawa en nog veeeeeeeeeeeeel meer.

Daarnaast hebben we in de stationshal de nodige ontdekkingen gedaan wat betreft de riolering, de waterleidingen. Ook de betonvloer moest er afgelopen week aan geloven en zijn er slechts kleine stukjes overgebleven die we straks kunnen gebruiken in de binnenplaats.

UItgraven van de riolering

2 gedachten over “CORRECTIE

  1. Ik was onder de indruk afgelopen woensdag van het werk wat er verzet is in de aankomende stationshal. Ik heb ook weer mooie modellen gezien.

  2. Vooral dankzij het hele team, maar wat betreft de stationshal voornamelijk Uncle Nobbie 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren