Zand, stenen en digitale dag

Het is de laatste tijd behoorlijk druk in de winkel, daarnaast hebben we een gezellig drukke inloopdag gehad van Roco/Fleischmann. Niet alleen een geweldig mooie baan met mooie loks en kranen maar ook zeer informatief over alle mogelijkheden die de digitale techniek allemaal mogelijk maakt……..eerst nadenken wat je wilt digitaliseren voordat je eraan begint en als je begint, begin klein (een startset is niet verkeerd)

Digitale inloopldag ROCO/Fleischmann

Daarnaast hebben we iedereen in de Makina Modelbouw Sweater “gestopt” wat natuurlijk weer aardige plaatjes van ons allemaal opleverde……er groeien zelfs bomen uit onze oren 🙂

Daarnaast gaan natuurlijk de werkzaamheden in de Stationshal natuurlijk gestaag door. De binnenplaats is nu eindelijk klaar om het a.s. weekend betegeld te worden (eerst een deur eruit gehaald en dicht gemetseld – Overal gevoegd en bitum gesmeerd – en weer volgegooid met zand en aangedrild).

Binnen in hal zelf al het oude leidingwerk weggehaald (kruipolie op verschillende kraantjes van het water die geheel vast zaten) en ook de oude grijsbuizen van het rioolwerk weggehaald zodat we er straks nieuwe PVC buizen in kunnen leggen, Als laatste verchillende putten uitgegraven en verwijderd ………. en dat allemaal met het handje geschept. Nobbie en ikzelf kunnen momenteel geen schep meer zien …………. Zaterdag krijgen we nog hulp van Patrick voor het eruit werken van de stenen (waarvoor alvast mijn dank, en als je zin hebt kun je altijd mee komen helpen, koffie, lunch en gratis handschoenen)

lekker scheppen en de stenen eruit slaan in stationshal

Daarnaast wederom genoten van de creativiteit van sommige van onze klanten, de geweldige truck Eef 1 en zelf gemaakte kort koppelingen

Last but not least we Ron en ikzelf hebben een workshop bij De kleine/Noch gehad voor het maken van een diorama (meteen verschillende collega’s kennen geleerd, waaronder ook leden van het Roze team van de grote kleine competitie, die uiteindelijk door het oranje team is gewonnen………. Proficiat voor het hele Oranje team en in het bijzonder voor onze klant Frank)