Een geweldige week met leuke reacties

Ondanks de domper dat we de komende tijd dicht moeten, was het een geweldige week. Op de eerste plaats wil ik al onze klanten bedanken voor de wensen en cadeautjes die we mochten ontvangen, echt geweldig en iets dat door het hele Makina Modelbouw team word gewaardeerd.

Daarnaast bleef onze “rondleiding door de Stationshal het uitermate goed doen, ik ben nog steeds waanzinnig blij dat we er nu een vloer in hebben liggen en dat Nobbie alles zo netjes heeft opgeruimd (ook voor hem is het momenteel kerstvakantie). Daarnaast zijn deze week ook de sloten op de deuren vernieuwd en op de laatste stand van veiligheid gebracht (iets wat ook nodig is), door Jeroen de vakman. De spulletjes om straks het elektrisch aan te gaan leggen zijn ook allemaal binnengekomen. De maten van de muur zijn opgenomen zodat de berekening kan worden gemaakt om straks door te breken.

Daarnaast was het een komen en gaan van kerstinkopers :-), gelukkig hadden we de winkel helemaal in de kerstsferen gebracht. Rest ons nog om iedereen fijne feestdagen en een goede gezondheid in 2022 toe te wensen en dat de trein vanaf 14 Januari weer open mag