Geplaatst op 12 Reacties

Een geweldige week met leuke reacties

Ondanks de domper dat we de komende tijd dicht moeten, was het een geweldige week. Op de eerste plaats wil ik al onze klanten bedanken voor de wensen en cadeautjes die we mochten ontvangen, echt geweldig en iets dat door het hele Makina Modelbouw team word gewaardeerd.

Daarnaast bleef onze “rondleiding door de Stationshal het uitermate goed doen, ik ben nog steeds waanzinnig blij dat we er nu een vloer in hebben liggen en dat Nobbie alles zo netjes heeft opgeruimd (ook voor hem is het momenteel kerstvakantie). Daarnaast zijn deze week ook de sloten op de deuren vernieuwd en op de laatste stand van veiligheid gebracht (iets wat ook nodig is), door Jeroen de vakman. De spulletjes om straks het elektrisch aan te gaan leggen zijn ook allemaal binnengekomen. De maten van de muur zijn opgenomen zodat de berekening kan worden gemaakt om straks door te breken.

Daarnaast was het een komen en gaan van kerstinkopers :-), gelukkig hadden we de winkel helemaal in de kerstsferen gebracht. Rest ons nog om iedereen fijne feestdagen en een goede gezondheid in 2022 toe te wensen en dat de trein vanaf 14 Januari weer open mag

12 gedachten over “Een geweldige week met leuke reacties

 1. Ondanks de domper van de nieuwe sluiting, wens ik iedereen van het team hele fijne kerstdagen en een goed en vooral gezond 2022.
  Tot volgende jaar.
  Kees

  1. Dank je wel en fijne dagen, blijf gezond en tot in het nieuwe jaar

 2. Jammer dat ik niet langs kon komen. Mooi om te horen dat de verbouwing steeds verder gaat. Ps leuk filmpje op YouTube 🤣😂

  Happy Holidays and a Great New year ✨ 😊

  1. De verbouwing kan gelukkig wel gewoon doorgaan, dus zodra de vloer helemaal is uitgehard gaan we weer verder, prettige feestdagen

 3. Jammer dat ik deze week niet langs kon komen. Goed om te horen dat het afgelopen tijd goed gaat met de verbouwing.
  Ps: leuke YouTube video🤣
  And..
  Happy Holidays and a Great New year 🍾🎆

 4. fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar gezond en wel aan het makina team
  ook aan alle klanten van makina fijn feestdagen
  groeten van Mieke en jan

  1. Mieke en Jan, bedankt en hele fijne en gezonde dagen

 5. Helaas ben ik niet meer in de gelegenheid geweest om voor de lockdown nog even langs te komen. Daar baal ik enorm van. Ik heb het Makina team al persoonlijk van de app de beste wensen toegewenst. Rest me nog een ding te zeggen en dat is dat Makini modelbouw in 2022 zijn wensen waar kan maken en dat het de winkel word in Brabant voor al je modelbouw.

  Groeten Marco

  1. Marco, ik weet zeker dat we je volgend jaar zeker weer kunnen begroeten, jullie ook hele fijne feestdagen en een gezond 2022 toegewenst

 6. Ben al even niet meer langs geweest. Maar mooi om te zien dat de verbouwing lekker door gaat. Ben zeer benieuwd hoe het allemaal gaat worden. Zodat ik volgend jaar weer kan langs komen om te snuffelen naar leuke spulletjes voor mijn diorama’s.
  Ps: leuk filmpje op YouTube 🤣😂

  Happy Holidays and a Great New year 🎆🍾

 7. Hele fijne feestdagen dagen een goed en gezond 2022 vriendelijke groetjes jorg bokmans

  1. Dank je wel en tot volgend jaar, prettige feestdagen

Geef een reactie Reactie annuleren