Het nieuwe jaar is weer begonnen

Op de eerste plaats voor iedereen die dit leest de beste wensen en een goede gezondheid voor 2022. Ondanks de lockdown hebben we meer dan genoeg te doen bij Makina, zou blijven er nieuwe artikelen binnen komen, zoals de Klasse 101 (artikel nummer 39379) met een schitterende advertentie van “Design & Railroad “, wederom een geslaagde samenwerking tussen Marklin en de treinmuseum Nurnberg .

Marklin 39379 Design en Bahn

Daarnaast enkele bijzondere VT92 van Marklin (artikelnummer 39692) ter beschikking voor de geinteresseerde, met indrukwekkende geluid en andere functies.

de VT92 van MHI

Daarnaast hebben we verschillende HO auto modellen weer in onze collectie opgenomen, vooral een zeer fraaie set brandweerwagens die de recent binnengekomen faller (130163) Historische brandweer van Nurnberg komen versterken.

Maar even belangrijk we kunnen doorwerken in onze stationshal, nu er eindelijk een vloer ligt kunnen we aan de opbouw beginnen, deze week had ik Boweko op bezoek die ervoor zorgt dat we straks zomer en winter een aangename temperatuur in de ruimte hebben, middels een super stille en zuinige digitale invertor die voor de temperatuur gaat zorgen 🙂

Ook lekker kunnen werken met Maarten en Ron wat betreft de voorbereidingen voor de kabel kanalen zodat straks de installateur lekker snel klaar is en we overal weer elektriciteit hebben (ook niet onbelangrijk)

Daarnaast een kleine proefopstelling voor een van de nieuwe vitrine wanden gemaakt, vind het er super uitzien, als jullie dit ook vinden laat dit dan weten.

Vitrine proefopstelling voor in de stationshal