Onder Spanning

De afgelopen weken hebben we (door de corona maatregelen) behoorlijk veel werk kunnen verzetten, zo is er vooruitgang geboekt in het aansluiten van het water en de “oude” verwarmingen. Er moeten nog wat kleinere zaken uitgevoerd worden zodat we straks ook water in de WC en in de workshop ruimte krijgen. Dit gaat vast goed komen gezien het top werk dat als is verzet met de nieuwe leidingen.

Daarnaast is de electricien geweest en die heeft een nieuwe meterkast aangesloten, dus eindelijk alles onder Spanning. Helaas bleek dat ik de verkeerde doppen had gebruikt en dat die allemaal vervangen moesten worden met trekontlasting. Dus dat betekende dat er alles weer af moest en van de juiste doppen moest worden voorzien. Was behoorlijk wat werk maar kon dan wel meteen alle kabels vastleggen. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Doordat we nu electricteit hebben konden we de nieuwe digitale airco/verwarming uitproberen, en die doet het perfect. De lampen hebben we provisorisch opgehangen en dat geeft meteen een heel ander zicht van de stationshal.

Daarnaast zijn we lekker bezig geweest met het dichtmetselen en met de voorbereidingen voor de doorbraak achter de rails naar de winkel, welke we voor het a.s. weekend hebben voorzien. Zoals altijd met een oud pand kwamen we hier ook nog wat verrassingen tegen, dus dat houd het allemaal leuk.

In de winkel is het gezellig druk met veel oude bekende maar net zoveel nieuwe gezichten. Ook onze treinen doktor Maarten stond recent in het lokale nieuws. Ben heel blij met de hele crew Ron, Rob, Hugo & Maarten die allemaal super zijn.