Stofhappen in de Stationshal

De afgelopen periode hebben we behoorlijk wat stof gehapt bij Makina Modelbouw, dit had alles te maken met het doorbreken van de muur van de huidige winkel naar de Stationshal. Het begon allemaal eenvoudig om de ramen die erin zaten eruit te halen en de onderliggende stenen weg te halen. Daarnaast hebben we ook de kast in het “kantoor” weggehaald en daar kwam de eerste verrrasing……er was geen doorlopende muur…………gewoon afgeslepen. Hierdoor kwamen we erachter dat de 3e muur die er zat eigenlijk totaal geen functie had en we dus eigenlijk maar twee balken nodig.

Daarnaast kwamen we tot de ontdekking dat de enkelsteens muren wel degelijk dragend zijn en dat die zelfs in twee verschillende richtingen lopen………..dus dat word een hele uitdaging. We zoeken daarom nog naar iemand die een plaat op de stalen balken moeten gaan lassen, dus weet je iemand laat het me weten.

Met alle lampen en spotjes

Wederom een waanzinnnige drukke week in de winkel met veel nieuwe en oude klanten.

lekker druk in de winkel