Geplaatst op 6 Reacties

Bijna klaar met de Makina stationshal en dan……. fase 2

Al een tijdje niks geschreven, dat wil niet zeggen dat er niks gebeurd is bij Makina. De afgelopen tijd hebben we heel veel gewassen en geverfd………Namelijk al onze rekken en standaarden hebben we schoongemaakt en indien nodig van een likje verf voorzien.

Heel veel schoonmaken en verfen…..onze verfstraat

Dus we hebben de stationshal grotendeels klaar en we weten nu eindelijk wanneer de kozijnen en de ramen gaan komen (namelijk 11 en 12 April). Dus de voorbereidingen zijn in volle gang om de plaatsing hiervan mogelijk te maken. Daarna is het nog een aantal dagen hard doorwerken om de kozijnen te voorzien van een kleurtje en het opbouwen van de stellingen en vitrines.

De nieuwe balie

We hebben ook niet stil gezeten in de huidige winkel, we hebben de Piko vitrine die altijd op de grond stond op de juiste hoogte gebracht en gevuld met alleen gevuld met Piko. Daarnaast hebben we de BUSCH en MARKENBURG sectie onderhanden genomen waardoor ik al van verschillende mensen de reactie kreeg …….. wist niet dat jullie dat ook hadden 🙂

De “nieuwe’Piko vitrine

Ook hebben we de nodige artikelen gespiegeld zodat we weten hoeveel plaats we straks nodig hebben.

Daarnaast heb ik besloten om het Vallejo kleurenpalet volledig te nemen en uit te breiden met Model Air voor onze airbrushers.

Zodra de ramen erin zitten en geverfd zijn kunnen we het grote doorschuiven gaan beginnen (dat zal een behoorlijke klus gaan worden), zijn we er dan……….. Nee want dan beginnen we met fase 2 (het huidige bureau moet verplaatst worden en het oude moet bij de winkel worden getrokken. Dit heeft echter enkele bouwkundige impacts die wat nadere bestudering nodig heeft.

Voorzichtig en wachten tot het licht gedoofd is…….

6 gedachten over “Bijna klaar met de Makina stationshal en dan……. fase 2

  1. Goed bezig! Ben benieuwd naar het eindresultaat. Ga vooral zo door!

  2. Hoi Marcel,

    Daar worden duidelijk stappen gemaakt! Ik moet toch maar eens wat vaker vanuit het zuiden komen om met eigen ogen te aanschouwen hoe het werk vordert. Heeft iemand al gezegd dat je goed bezig bent? Bij deze ;-).

  3. Prima bezig iedereen die er aan meewerkt, kan niet wachten om straks het zeker schitterende resultaat te zien.

  4. Wat wordt het prachtig! Dre moest het eens zien hoe zijn winkel omgetoverd wordt tot een high tech paleis je.

  5. Jongens respect word echt prachtig

Geef een reactie Reactie annuleren