Niet Nieuw maar Markenburg ook via Makina Modelbouw in 2022

We hebben al zeer geruime tijd Nederlandse modellen in ons assortiment van Markenburg, echter het lijkt erop dat dit niet altijd duidelijk is. Heb je moeite met bestellen of wil je gewoon gebruik maken van je bekende adres Makina Modelbouw dan is dat gewoon mogelijk. Wij kunnen het voor je bestellen en laten afleveren in onze vertrouwde winkel. Dus schroom niet ons hierop aan te spreken.

Miscchien een leuk weetje is dat ik ooit begonnen ben met de eerste lasercut modellen en deze waren van Markenburg , ik heb deze nog steeds in de winkel staan om me eraan te herinneren hoe vreemd zaken kunnen lopen. Mijn eerste model was Station Waalwijk en de St. Jozefschool , wie had ooit gedacht dat ik Makina Modelbouw in Waalwijk zou starten….. dus deze modellen hebben behoorlijke emotionele waarde voor mij.

Markenburg webpagina