Exact Train aankondigingen ICR rijtuigen

Exact Train aankondigingen ICR rijtuigen

Het programma van de ICR rijtuigen is intussen al zeer omvangrijk en zal nog worden uitgebreid. Hieronder geven we het totale programma weer:

  • De ICR rijtuigen zijn in geel/blauwe kleurstellingen begin jaren 80 met oude ramen in dienst gekomen voor buurtland- en binnenlands reizigersvervoer. Het betreft catalogusnummers EX11040 t/m EX11043 en EX11060 t/m EX11063 in tijdperk IV. Leverbaar in 2022/QIV.
  • De ICR rijtuigen zijn in geel/rood kleurstellingen begin jaren 80 met oude ramen in dienst gekomen voor benelux reizigerstrein. Het betreft catalogusnummers EX11080 t/m EX11086  in tijdperk IV. Leverbaar in 2022/QIV.
  • Er zijn ICR rijtuigen in jaren 90 verbouwt naar IC+ rijtuigen en in donkerblauwe kleurstellingen met oude ramen in dienst gekomen voor binnenlands reizigersvervoer. Het betreft catalogusnummers EX11120 t/m EX11125 in tijdperken IV/V. Leverbaar in 2022/QIV.
  • Rond de eeuwwisseling zijn de ICR rijtuigen verbouwd naar ICRm rijtuigen en in de nieuwe geel/blauwe kleurstellingen met nieuwe ramen in dienst gekomen voor buurtland- en binnenlands reizigersvervoer. Ook zijn ICR rijtuigen verbouwt naar koprijtuig. Het betreft catalogusnummers EX11100 t/m EX11103 en EX11109 in tijdperk V. Leverbaar in 2022/QIV.
  • Hierna zijn ICRm rijtuigen in vaste samenstellingen gaan rijden en hebben een eigen treinstelnummer gekregen. Deze ICR rijtuigen hebben nieuwe geel/blauwe kleurstellingen met nieuwe ramen. Het betreft catalogusnummers EX11000 t/m EX11011 in tijdperk V/VI. Deze rijtuigen zullen binnenkort leverbaar zijn.
  • Hierna zijn ICRm rijtuigen geschikt gemaakt voor de dienst Amsterdam -Brussel over de HSL lijn. Deze rijtuigen zijn in nieuwe geel/blauwe kleurstellingen uitgevoerd en bezitten een treinstelnummer. Het betreft catalogusnummers EX11020 t/m EX11023 in tijdperk VI. Deze rijtuigen zullen binnenkort leverbaar zijn..
  • Een deel van de rijtuigen voor de dienst op de HSL hebben de wit/rose/rood FYRA kleurstellingen gekregen. Het betreft catalogusnummers EX11140 t/m EX11146 in tijdperk V/VI. Leverbaar in 2022/QIV.

Ben je geinteresseerd neem dan contact met ons op en we gaan het voor je regelen / Makina Modelbouw