Werk aan de Winkel

Nog meer werk aan de Makina Modelbouw winkel en uitbreiding AMMO/MIG assortiment

We zijn momenteel op twee fronten bezig in de winkel, de laatste verbouwing van het oude kantoor gaat gestaag vooruit. De nieuwe balken voor het plafond zijn erin geplaatst en een groot deel van de muren zijn al gesausd zodat we deze later goed kunnen stucen.

Het oude bureau word onderhanden genomen

Daarnaast hebben we een de AMMO/MIG artikelen een prominentere plaats gegeven in ons assortiment ten kostte van de auto’s op schaal 1:43 en 1:24. Hierdoor is er nu ook bijna niks meer in de oude winkel (enkel LGB en de treinbaan die binnenkort hopelijk in de nieuwe ruimte geplaatst kunnen worden

Nieuwe indeling van de auto en AMMO/MIG spullen
De AMMO/MIg producten hebben een prominentere locatie gekregen samen met diverse Airfix en Italieri modellen