De laatste grote verbouwing bij Makina Modelbouw

Verbouwing van het oude bureau en het oude kassa gedeelte

Zoals jullie weten zijn we met de laatste grote verbouwing bezig, nadat vandaag deskundig de nieuwe balken zijn aangebracht door Mark en Mark van de TMP groep uit Waalwijk. Onderdeel van de verbouwing is om een nieuwe vloer aan te leggen in het oude bureau en de oude kassa ruimte zodat er niet nog meer hoogteverschillen ontstaan. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om de winkel een week dicht te doen zodat de nieuwe vloer kan uitharden.

Vanaf Zondag 18 September tot en met 27 September zijn we gesloten.

We zijn er weer vanaf 28 September!

Zodra de vloer er ligt kunnen we verder met schilderen, de nieuwe kabelgoten en verlichting aanbrengen, het systeemplafond afmaken, nieuwe vloerbedekking leggen, de kasten op te bouwen, de oude testbaan erin te zetten, kasten in te richten en dan kunnen we Makina Modelbouw officieel openen!!!! Dus hopelijk binnenkort een feestje.

Verbouwing
Mark en Mark heel erg bedankt!!!