Vastzetten en opruimen zodat de nieuwe vloer erin kan

Vastzetten en opruimen zodat de nieuwe vloer erin kan

Afgelopen weekend druk bezig geweest om de balk constructies aan elkaar vast te zetten waardoor ik de stempels kon weghalen en de rest van de spullen kon gaan opruimen. Onder andere de hele vloer in het oude kassa gedeelte moest eruit gehaald worden (Vloerbedekking, Spaanplaat, ondervloer, laminaat, ondervloer……dus genoeg laagjes).

Nu kunnen we de nieuwe vloer erin laten leggen zodat we een minimaal aantal hoogteverschillen gaan krijgen, nu hebben we er gewoon teveel. Ik weet zeker dat dit weer een hele mooie ruimte gaat worden voor diverse spullen (Auhagen, LGB, Evergreen en de modelbaan die momenteel achterin staat met de ESU command station zodat we vrijwel alle merken ter beschikking hebben Marklin CS, Roco and Piko naast de ESU)

De nieuwe ruimte voor Makina Modelbouw