Makina Nieuwtjes…. LS Models en de open dag van MSG op 8 & 9 October

Makina Nieuwtjes…. LS Models en de open dag van MSG

Om jullie weer op de hoogte te houden van onze activiteiten, de laatste Makina Nieuwtjes.

Sinds deze week hebben we ook de zeer gedetailleerde modellen van het LS Models (een Belgisch-Luxemburgs modeltreinfabrikant, die in 1992 werd opgericht en zicht vooral focust op Belgische modellen, zowel gelijkstroom (DC) als ook wisselstroom, op schaal H0 (1:87) en N (1:160)).

LS Models
LS Models Makina Nieuwtjes

Daarnaast hebben we afgelopen weekend de open dag van de Modelbouw club in Den Bosch bezocht, wat een enorme luxe om zo’n mooi clubgebouw te hebben met een geweldig aantal gevarieerde banen (1,0 HO, N). Heb er echt van genoten dus om iedereen nog maar een keertje lekker te maken en uit te nodigen om aldaar eens te informeren als je bezig bent of wilt beginnen met treinen, hun promotie filmpje

Makina op bezoek bij de open dag van de Modelbouw Club in Den Bosch