Verbouwing – De laatste loodjes

Nu echt de laatste loodjes met de verbouwing van Makina Modelbouw

De laatste weken zijn we druk bezig geweest opdat we alles op tijd gaan afkrijgen voor de officiele opening (ondanks dat de winkel continue open is geweest) op 26 November a.s. De LGB en Auhagen spullen hebben we nu beter uitgestald zodat het makkelijker te vinden is. We hebben de baan van achteren naar voren verplaatst en alles opnieuw netjes aangesloten. Daarbij kon Ron zijn magische lasercutter kunsten ten toon spreiden door een zeer fraai nieuw bedienings console te maken.

Verbouwing

Zo hebben we ondertussen ook onze “inspiratie Allee” (voormalig kantoor) ondertussen helemaal afgerond, inclusief het winkel youtube kanaal.

Inspiratie

De verschillende banen hebben we goed schoongemaakt zodat nu alle baantjes weer rijden (Trambaan, Z spoor – het allerkleinste, N spoor, TT spoor – ideaal voor op de tafel, en HO 2 rails en HO 3 rails).

Alle treintjes rijden weer, een geweldige attractie 🙂

Momenteel zijn we druk bezig om de ingang te verbeteren zodat het allemaal wat opener wordt. Zoals je kunt zien op onderstaande foto heeft onze lokale bouwexpert, Nobbie, zijn kunsten helemaal ingezet om er een zeer fraaie wand decoratie, van palleten, te bouwen.

Ingang

Zoals je waarschijnlijk ook gezien hebt, hebben we enkele veranderingen doorgevoerd aan onze webshop op basis van feedback die we van enkele klanten mochten ontvangen (waarvoor mijn dank). De belangrijkste zijn het opschoonen van wat er beschikbaar is (we plaatsen momenteel alleen bijzondere modellen die we op voorraad hebben, dus NIET wat iedereen al heeft, daarvoor meot je gewoon naar de winkel komen waar je ons zeer uitgebreidde assortiment kunt bewonderen).

We zijn ook bezig met de voorbereiding voor de eerste workshops: ITrain en het werken met het Baukasten systeem van Auhagen. Daarna komen weatheren en het ombouwen van loks to digitaal aan de orde.

Hopelijk tot binnenkort of anders hoop ik jullie de 26e bij de officiele opening te zien (we hebben dan eea wel in petto, behalve de nieuwste modellen van Marklin, Roco, Piko, Fleischmann, Brawa en nog veel meer)