Op weg naar de officiele opening op 26 November 2022

Op weg naar de officiele opening van Makina Modelbouw

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet wat betreft de metamorfose van Makina Modelbouw. We moeten vooral deze week nog dingen opruimen. Daarnaast hebben we twee leuke acties bedacht, een foto zoek actie en de kassa tombola. Bij de laatste moeten jullie de kassabon van je aankopen op de openingsdag voorzien van je naam en telefoonnummer en als je de winnaar bent krijg je 20% van het aankoopbedrag voor je volgende aankopen bij Makina Modelbouw, de nummers 2 en 3 krijgen respectievelijk 15 en 10%, te besteden bij Makina Modelbouw.

Voor de foto zoek actie word vanaf vandaag tot de 26e, iedere dag een foto van de winkel op de blog gezet. Deze moeten jullie ook zien te vinden en fotograferen op de 26e. Als je ze allemaal hebt moet je dit laten zien bij de kassa zodat je een extra attentie van ons krijgt.

Ingang Makina Modelbouw - Opening

Welkom bij Makina Modelbouw te Waalwijk

– De Opening –