Het was een geweldige dag – Officiele Opening Makina Modelbouw

Het was een geweldige dag – Opening – Dank jullie Allemaal

Het was gisteren 26 November een geweldige dag, nadat ik in July 2021 de sleutel had gekregen zijn we meteen aan de slag gegaan om de winkel te transformeren in onze Stationshal. Gezien de opkomst tijdens de opening denk ik dat dit zonder meer geslaagd genoemd kan worden, Ik wil dan ook iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, met het Risico dat ik iemand vergeet of in de verkeerde volgorde zet, Bedankt: Intan, Amber, Nobbie, Ron, Rob, Sjaak, Patrick, Maarten, Wessel, Xander, Mika, Feri, Andy Hans, Hugo, Monique & Paul, Mam, Huub, Jurgen, Wim, Patrick, Ulrike, Michel, Marjoleyn, Jos, Frans, Nora, Alle leveranciers , Praxis Raamdonksveer, Installatiebedrijf van Meer, Zonnis BV, TMP Metaalprodukten, Betonmixers, Boweko, Maton Groep, en iedereen die ik onbewust vergeten ben.

Allemaal bedankt voor een onvergetelijke dag