Modelspoor Verenigingen in het nieuws

Verschillende Modelspoort verenigingen in onze omgeving hebben hun verschillende talenten ten toon gespreid door hun banen ten toon te stellen aan het grote publiek, ik ben dan ook blij dat wij als Makina een klein steentje hebben kunnen bijdragen. Makina Modelbouw heeft bijgedragen door de aankondigingen op te hangen en andere geïnteresseerden te informeren. Verder hebben we de club/leden korting gegeven op hun aankopen in onze winkel. Persoonlijk ben ik altijd blij dat verenigingen hun enorme talenten, visies en organisatie opzetten om de modelbouw onder het grootte publike te brengen en dat ik zie dat dit invloed heeft op jong en “minder jong” die hier enthousiast over kunnen zijn.

Dit was een geweldige periode en ik kijk uit naar nog meer van deze evenementen waarbij Makina Modelbouw zich hiervoor zal blijven inzetten.

3Rail Module Baan in het Dongemond College in Raamsdonkveer

15 en 16 April a.s. zijn ze oook te vinden in St Niklaas bij de Mob Expo in Belgie, dus zeker de moeite waard om even langs te gaan.

Niet alleen voor grote mensen maar ook voor de kleine mensen

Mob Expo
Mob Expo in St. Niklaas
Belgie Mob Expo

Modelspoor Grootspoor reportage

Zoals de naam doet vermoeden was dit het festival voor de grote treinen, de volgende is weer over 2 jaar in April, ondertussen kun je genieten van onderstaande rapportages

Modelspoor Zevenbergen

kleine impressie van de HO baan