1e Inloopdag Marklin Digitaal en Noch Grassmaster

1e Digitale inloopdag bij Makina

Afgelopen zaterdag 13 mei j.l. hadden we onze eerste Marklin Digitale en Noch Grassmaster inloopdag bij Makina Modelbouw in Waalwijk. De workshop en reparatie ruimte werd volledig omgebouwd zodat de verschillende demonstratie banen uitgestald konden worden. Ondanks het zeer fraaie lente weer was het een gezellige drukte. Op de uitgebreide baan die onder leiding van Frans van Waes stond werden alle aspecten van het digitale marklin systeem uitgebreid getoond, massa detectie, stroom detectie, terugmeldingen, aandrijvingen van de wissels via de Central Station, Mobile Station etc etc.

Daarnaast waren de technische mensen van de Kleine Benelux (Huub en Sybran) ook aanwezig om naast hun technische vaardigheden met het digitale marklin systeem ook de Noch grassmaster te demonstreren.

Ondanks het mooie lente weer waren de mannen de hele dag lekker druk in de weer met het beantwoorden van de diverse vragen. Wij vonden het in ieder geval een geslaagde dag en hopen dit in de toekomst vaker te organiseren. Onze dank gaat uit naar het team, Hans, Sybran en Huub voor de ondersteuning van deze dag

En natuurlijk ook het gehele Makina team stond ter beschikking en heeft natuurlijk ook diverse vragen van onze klanten beantwoord (Dank aan Ron, Wessel, Mika, Xander en Rob) voor hun ondersteuning van deze dag