Op Bezoek bij …… twee

BEMO baan en StOMM, 2 afspraken op een dag

Ik was afgelopen zondag -samen met Ron-  op bezoek bij Paul die een geweldige mooie  BEMO baan van de superlatieven gebouwd heeft. Enorm genoten van zijn baan waaraan hij al 8 jaar werkt. Paul wordt regelmatig “beloond” met het feit dat zijn BEMO baan gebruikt word voor de BEMO catalogus foto’s. Ook in diverse modelbaan tijdschriften is er uitgebreid aandacht besteed aan deze absolute superbaan die zowel bovengronds als ondergronds perfect is aangelegd. Bedankt voor je gastvrijheid.

Daarnaast meteen de Stichting Openbaar Museum Modelbouw (StOMM – Stichting Openbaar Museum Modelbouw) bezocht, die hun rijdag hadden, ditmaal niet op de normale zaterdag maar op zondag. Ondanks de warmte en het mooie weer waren er genoeg liefhebbers en tot mijn groot genoegen zag ik ook de nodige jongeren die zich hiervoor interesseerde. StOMM heeft verschillende banen in verschillende stadia. Daarnaast zijn ze ook druk bezig met laser bouw, 3D printen en hele mooie handbeschilderde dieren (binnenkort ook bij Makina te verkrijgen). Hele mooie dingen gezien. Ook jullie wederom hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en tot de volgende keer want er was zoveel te zien…..

Op Bezoek bij …….. Twee