Handgeschilderde Dieren – Nieuw in ons assortiment

Handgeschilderde Dieren van van Petegem Scenery – Nieuw

We zijn continue op zoek om ons assortiment uit te breiden met kwalitatief hoogstaande en onderscheidende produkten voor de modelbouw. Hierbij zijn we in contact gekomen met Geke van Petegem die zich al sinds 2015 heeft toegelegd om handgeschilderde dieren in HO, OO, O en Spoor 1 te maken. Omdat Geke alles met de hand schildert is ieder dier uniek en een absoluut kunstwerk dat uitblinkt door een heel erg hoog realiteitsgevoel.

Daarom heb ik besloten om deze handgeschilderde produkten in ons assortiment op te nemen, in eerste instantie alleen de HO modellen, waarbij de andere schalen natuurlijk gewoon besteld kunnen worden.

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon eens kijken bij Makina Modelbouw.