Workshop seizoen 2023

Hoi we zijn druk aan het plannen voor het workshop seizoen 2023, we hebben momenteel de volgende dagen en onderwerpen. In tegenstelling tot de eerste ronde hebben we enkele aanpassingen gemaakt op basis van de feedback. Zo doen we dit keer halve dag delen ipv een hele dag. De onderstaande workshops staan onder leiding van Hans Louvet:

16 sept s’morgen huisje vervuilen,

16 Sept s’middag wagon vervuilen

14 oktober s’morgen Grasmasters

14 Oktober s’middag ballast

11 November ………..Wat denken jullie dat de juiste onderwerpen zijn (stuur een mail naar info@makina-modelbouw.com onder vermelding van Workshop 11 November).

We zullen deze binnenkort ook in de webshop zetten, zodat jullie je hiervoor kunnen inschrijven, let op het blijft beperkt tot 6 personen zodat we voldoende aandacht kunnen geven aan iedereen die deelneemt.

workshop
Workshops bij Makina Modelbouw in Waalwijk